U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het (periodieke) onderhoud van uw klimaat-, koel- en vriesinstallaties.

Door het laten uitvoeren van periodiek onderhoud zorgt u voor een langere levensduur van uw airco of koelinstallatie, u verlaagt de kans op storingen en u voldoet aan de garantievoorwaarden van de leverancier en uw verzekering.

Tijdens het onderhoud worden uw installaties nagekeken, gereinigd en op lekkages gecontroleerd. Er wordt in eerste instantie alleen het nodige onderhoud uitgevoerd. Als er geconstateerd wordt dat er reparaties nodig zijn of onderdelen vervangen moeten worden, dan zal dit altijd pas na overleg met u gebeuren.

Door de uitvoering van goed periodiek onderhoud, bent u verzekerd van een optimale werking van uw installaties, hierdoor bespaart u veel energie en voorkomt u storingen.

Goed onderhoud, betaalt zichzelf dus terug!

Als u een onderhoudsafspraak of -overeenkomst met ons heeft, heeft u de zekerheid dat er periodiek onderhoud uitgevoerd wordt. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen, u hoeft dit zelf niet meer in de gaten te houden.

 

Kamphuis Koeltechniek biedt u de volgende mogelijkheden voor de uitvoering van periodiek onderhoud:

Eenmalig onderhoud

  • U belt, onze monteurs komen.

Onderhoudsafspraak

  • Wij nemen periodiek contact met u op voor het plannen van een afspraak. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar.

Onderhoudsovereenkomst (niet voor particuliere klanten)

  • In een overeenkomst wordt vastgelegd dat er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Bij een eventuele controle van gemeentelijke instanties kunt u aantonen dat u een overeenkomst tot onderhoud heeft afgesloten. Wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.