Onze partners

 

Kamphuis Koeltechniek heeft een nauwe samenwerking met temp-rite International.
temp-rite International biedt een uitgebreid pakket van maaltijdverdeelsystemen met bijpassende randapparatuur voor onder andere ziekenhuizen en zorginstellingen. 

Kamphuis Koeltechniek produceert de unieke 24-Volt koelunit en het geavanceerde accu energie systeem voor meerdere maaltijdverdeelsystemen, levert reserveonderdelen aan de eindgebruiker en verzorgt de service en het onderhoud van deze installaties.

/Pro-keukentechniek
Pro-keukentechniek
Pro-keukentechniek is gevestigd in De Bilt en heeft al ruim 20 jaar ervaring met alles wat er aan techniek in de professionele keuken te vinden is.
/SEP%20Techniek
SEP Techniek
Sep Techniek is een eenmanszaak gevestigd in Zoetermeer en heeft al ruim 14 jaar ervaring als installatie- en servicetechnicus.
/De%20Paauw%20Koeltechniek
De Paauw Koeltechniek
De Paauw Koeltechniek is een koeltechnisch bedrijf gevestigd in Glane en is gespecialiseerd in meerdere gebieden van de koeltechniek.
/RB%20Cool%20Plus
RB Cool Plus
RB Cool Plus is leverancier van keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en beschikt over een eigen serviceteam voor reparaties en onderhoud aan horecakoelingen.

Kamphuis Koeltechniek is een landelijk opererend koeltechnisch bedrijf. Om een goede regionale én landelijke dekking te kunnen garanderen, hebben wij meerdere partners door het hele land.